Forum Instytutu Matematycznego UWr

Teraz jest niedziela, 22 września 2019 2:17

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 17 października 2008 13:17 
Offline

Dołączył(a): sobota, 27 września 2008 15:12
Posty: 141
Płeć: mężczyzna
Powiem tak... Na początku wpisalem same proxy i nie dzialalo wiec zaczalem kombinowac z ta nazwa...

Mimo wszystko bede prosil o kontakt w instytucie ale to juz po weekendzie.
Odezwe sie w niedziele.

Pozdrawiam 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Zrobione!!!
PostNapisane: piątek, 17 października 2008 15:12 
Offline

Dołączył(a): sobota, 27 września 2008 15:12
Posty: 141
Płeć: mężczyzna
Udalo sie!

Wlasnie pisze z IM. Problem tkwil w tym ze proxy było ustawione ale wyszukiwarka nie wiedziala z czego korzystac ;)

Mimo wszystko dziekuje za uwage :)

Pozdrawiam 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 28 maja 2009 8:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 04 sierpnia 2005 1:57
Posty: 228
Lokalizacja: Wrocław
Czy istnieje możliwość uzyskania dostępu do wifi w instytucie informatyki? Jeśli tak, to w jaki sposób?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 28 maja 2009 11:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 26 stycznia 2007 17:42
Posty: 360
Lokalizacja: Krosno :)
aby uzyskać dostęp trzeba zarejestrować adres MAC swojej karty (nie wiem czy studenci matematyki mają takie prawo, ale chyba powinni mieć), informacje na temat sieci wi-fi są na stronie: http://www.ii.uni.wroc.pl/~rashad/siec/ ... html?ind=6

_________________
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent."

"Życie byłoby prostsze, gdyby Bóg dostarczył kod źródłowy." :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 08 października 2009 23:24 
Offline

Dołączył(a): sobota, 11 października 2008 20:22
Posty: 927
Płeć: mężczyzna
Odgrzebię trochę temat ;).
Mam laptopa i chciałbym korzystać z WiFi w IM (zwłaszcza, że będę potrzebował go na jedno z laboratoriów). Można zarejestrować się jakoś przez internet, czy trzeba się gdzieś przejść i coś wypełnić ;)?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 08 października 2009 23:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 04 sierpnia 2005 1:57
Posty: 228
Lokalizacja: Wrocław
U nas nie trzeba się rejestrować ;]. Wystarczy połączyć się z math1 albo math2. I oczywiście wpisać proxy jeśli jego potrzebujemy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 09 października 2009 0:06 
Offline

Dołączył(a): sobota, 11 października 2008 20:22
Posty: 927
Płeć: mężczyzna
Ok, dzięki. Słyszałem (na szkoleniu komputerowym przed WAIFem(?) coś, że jedna z sieci jest jakąś chronioną i trzeba coś tam zarejestrować, żeby korzystać z jakichś zasobów...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 09 października 2009 10:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 04 sierpnia 2005 1:57
Posty: 228
Lokalizacja: Wrocław
Możliwe, że to było o sieci w budynku II, bo tam faktycznie jest chroniona.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL